Kategóriák

Információk

Mosógépben mosható szőnyegek – technológiai újdonság

Mosógépben mosható szőnyegek – technológiai újdonság

Mosógépben mosható szőnyegek – technológiai újdonság

Olyan szőnyeget keres, amelynek struktúrája könnyen tisztítható? Vagy talán háziállatai vannak, amelyeknek szőrzete szinte minden szobában található, Ön pedig nem akar értékes időt veszíteni az egész lakás takarításával? Ha igen, akkor a mosógépben mosható szőnyegeket Önnek teremtettük meg!

Lakberendezési szempontból a szőnyeg gyakran a legfontosabb és a legnagyob kellék az adott enteriőrben. Esztétikai funkciójain kívül sok praktikus funkciója is van: védi a padlót a hidegétől, megakadályozzaa csúszós paneleken való elcsúszást és segít a tisztaság fenntartásában. Ezenkívül a termék tökéletesen beválik olyan nagyobb helyiségekben, ahol zónákat akarunk kijelólni a pihenésre vagy étkezésre.

A mosógépben mosható szőnygek olyan újdonság, amely nagyon gyorsan családok millióinak szívét hódította meg szerte a világon.A nagyon könnyen tisztítható felület ideálisan beválik minden gyerekszobában,étkezőben, konyhában, fürdőszobában, és mindenhol, ahol naygobb a veszélye annak, hogy a helyiség elkoszolódik.

Mosható szőnyegek

Hogyan tisztítjük a mosógépben mosható szőnyegeket?

A mosható szőnyegek tisztítása nagyon egyszerű.Elég naponta egyszer vízes ronggyal áttörölni. Nagyobb foltok esetén azonban a szőnyeget össze kell hajtani és a mosógépben el kell helyezni. Ügyeljünk arra, hogy kíméletesen mossuk a terméket, legfeljebb 30°C fokon, és hogy a tisztítószer ne legyen túl erős. Nagyobb méretű szőnyegeket, amelyek nem férnek bele a mosógépbe, érdemes ipari mosodába vinni. Mosás után terítsük szét a terméket és szárítsuk ki. Így megelőzzük a csúnya gyűrődések képződését a termék felületén.Ha ezeket a tippeket követjük, szőnyegünk még sok éven kersztül megtartja az eredeti, gyönyörű kinézetét.

Milyen helyiségekben válnak be a legjobban a gépben mosható szőnyegek?

Ebben a kérdésben csak a képzeletünk szab határt, mert a gépben mosható szőnyegek szinte minden enteriőrben ideálisan beválnak. A magas szőrű szőnyegeket hálószobákba, gyerekszobákba vagy nappalikba ajánlanánk, miközben a rövid szőrűeket – előszobákba, konyhákba, vagy étkezőkbe.Mindegyik pedig sikeresen fürdőszobaszőnyeg-ként is használható.

A mosható szőnyegek biztonságosak az allergiások számára?

Természetesen! Ezek a szőnyegek a legjobb megoldást jelentenek az allergiások és a gyerekek számára.A por akár egy nedves rongy segítségével, akár gépimosásban is könnyen eltávolítható.A gyártási folyamatban felhasznált szintetikus fonal nem porosodik és nem okoz allergiát.

Győződjön meg róla, hogy Ön is rabja lesz az új generációs szőnyegek káprázatos funkcionálításának!

 

 

Follow us on Facebook