Kategóriák

Információk

Szőnyeg teraszra? Igen, lehetséges!

Szőnyeg teraszra? Igen, lehetséges!

Szőnyeg teraszra? Igen, lehetséges!

Ha egy szőnyegre gondolunk, akkor általában egy szó, a meleg Otthon jut eszünkbe. A nappali, hálószoba vagy az előszoba igazán komfortossá válik, mert a gyönyörű mintázatú szőnyegeink tökéletesen kiegészítenek minden lakberendezést. De vajon lehetséges-e, hogy mindezeket a tulajdoságokat a teraszunkon is megvalósítsuk? Igen! Bemutatjuk Önöknek a kültéri szőnyegeinket, amelyek modern gyártási technológiának köszönhetően remekül beválnak minden erkélyen, teraszon, verandán vagy pavilonban.

Milyen szőnyeget válasszunk?

A modern gyártási technológiák lehetővé tették a könnyen tisztítható és időjárásálló szőnyegek megteremtését. Ezek a hurokszőnyegek. Az un. „lapos szövés” olyan módszer, amelynek segítségével a szőnyeg szálai befelé kunkoródnak és csomókat alakítanak. A sűrűszövet nem fakul ki, strapabíró és megakadályozza a kosz és a víz bekerülését a szőnyeg belsejébe. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a SIZAL szőnyeg ideálisan beválik minden konyhában, előszobában, valamint teraszokon, erkélyeken és pavilonokban.

Hogyan terítjük le a szőnyeget a teraszon?

A szőnyeg leterítése az erkélyen vagy a teraszon mindenekelőtt izlés kérdése.Van azonban egy íratlan szabály, amely szerint a terasz zónákra való felosztása tökéletes megoldás arra, hogy a az egész berendezés könnyebbnek, otthonosabbnak, és komfortosabbnak tűnjön.

A kültéri szőnyeg alakja mindenekelőtt az adott helyiség nagyságától függ. A nagy felületű teraszokon ideálisan beválnak nagyobb, kör- vagy négyzet alakú szőnyegek. Kisebb felületek esetén pedig négyzet- vagy téglalap alakú szőnyegeket ajánlunk.

Ha az erkélyen használjuk a szőnyegünket, a legjobb, ha a pihenőzónába helyezzük azt, például a bútorok között, vagy a kávéasztal alatt.Akkor a kellékünk szépen elzárja a pihenőzónát, növeli a kényelmét és csodát tesz vele.

Hogyan tisztítsuk a SIZAL szőnyegeket?

A SIZAL beltéri- és kültéri szőnyegek speciális ápolást nem igénylő termékek. A tisztítása rendkívül egyszerű. Az ideális kinézet megtartása érdekében a rendszeres porszívózást vagy porolást javasoljuk. Nagyobb foltok esetén érdemes nedves ronggyal áttörölni a szőnyeg felületét.

Mi történik, ha időben nem védem meg a szőnyget az eső- vagy a napsütés ellen?

Egyáltalán semmi! A hurokszőnyegek 100%-ban időjárásálló termékek. A modern gyártási technológiák lehetővé tették az igazán praktikus szőnyeg megteremtését, amelynek tulajdonságai nem változnak meg még az eső, vagy magas hőmérsékletek hatására sem.

Ha a termék beázik – engedje, hogy száradjon meg. Ne szárítsa szárítógéppel vagy a radiatoron, mert fenáll a veszélye annak, hogy a szőnyeg hullámossá válik.

Varázsoljon egy csipet kényelmet a teraszán! A SIZAL szőnyegek rendelkezésére állnak!

Szőnyegek Sizal

Follow us on Facebook