Kategóriák

Információk

Márvány kinézetű szőnyeg – kőmintás szőnyegek egyre divatosabbak.

Márvány kinézetű szőnyeg – kőmintás szőnyegek egyre divatosabbak.

Márvány kinézetű szőnyeg – kőmintás szőnyegek egyre divatosabbak.

A márvány mintázatú szőnyeg igazán divatos lakberendezési kellék, amely segítségével otthona garantáltan stílusossá és egyededivé válik. Ezt a megoldást szívesen választják a modern, art deco, vagy klasszikus stílusban berendezett enteriőrökbe. Tudja meg, mivel kombinálhatja márvány mintás szőnyegét és miért épp ez a kellék lett az idei szezon legnépszerűbb lakberendezési trend?

Márvány mintás szőnyeg – természet ihlette igazi must-have darab

A márvány mintázatú szőnyeget természetes kőzet ihlette. A márványt már az ókorban használták epítőanyagként és faragasra alkalmas anyagként. A leghíresebb márvány lelőhelyek az olasz Carrary és a horvát Bra-sziget. Lengyelországban pedig a Szudetákban bányásszaák ezt az értékes sziklát. A márvány igen erős anyagnak minősül és több színben is pompázik. A márvány mintás szőnyegek a leggakrabban szürke, fehér, vagy fekete színűek és az ilyen univerzális árnyalatoknak köszönhetően gyakorlatilag minden éakberendezési kellékkel párosítható. A márvány mintás szőnyeget a természet ihlette, amely lehetővé teszi, hogy a kelléket különböző stílusú enteriőrökben használhassuk.

Márvány mintázatú szőnyeg – a stílusos lakberendezési kellék

Egy stílusos márvány mintázatú szőnyeggel az egész helyiséget karakteressé varázsolhatod. Lehet, hogy majd hidegnek tűnik tőle a belső tér. Ennek ellenére gyakran használják arra, hogy hangsúlyozzák a helyiség időbeliségét. Egy márvány mintázatú szőnyeg tökéletesen imitálhat igazi márványból készült padlót. Az igazi, kőhideg sziklához képest azonban, a szőnyeg struktúrája igazán kellemes.A felülete enyhén csilloghat, amelynek köszönhetően a termék szépen fénylik a mestreséges és természetes világításban egyaránt.A kellemes tapintású szálak lehetővé teszik, hogy akár mezítláb is járkálhassunk rajta. A magas minőségű anyagának köszönhetően a szőnyeg nem veszíti el eredeti formáját és kinézetét. A fehér, fekete, vagy szürke színű márvány mintás szőnyeget sok előnye miatt dícsérik.Az egyike az, hogy az anyaga realisztikus szikla illúziót teremt messziről. A gyártók több színverziót is ajánlanak, amely segít az egyedi igényeknek megfelelő termék választásában.A márvány mintázatú szőnyeg csúszásgátló verzióban is kapható boltunkban. Az összes ilyen típusú termék hihetetlen könnyen tisztítható, optimális hőszigetelést és hangelnyeléstbiztosít. Kedvező ára pedig nagy előnyt jelent a szőnyegpiacon.Fekete, fehér, vagy szürke márvány mintás szőnyeg igazán stílusos, dizájnos és elegáns kellék, amely elnyerte a lakberendezők és a felhasználók tetszését.

Márvány mintás szőnyeg – miért érdemes megszerezni?

Miért érdemes a márvány mintás szőnyeget vásárolni?Mert a hatás, amelyet kelt igazán eredeti és megismételhetetelen. Ezért érdemes megfontolni termékünk vásárlását.Termékünk egyre népszerűbb a vásárlók körében és sok pozitív visszajelzést is kap tőlük. A márvány mintás szőnyegünk ideálisan imítálja az igazi márványból készült padlót, de a hideg kőhöz képest a szőnyegen kellemesen pihenhetünk és élvezhetjük a puha struktúráját.Az interneten több pozitív véleményt is találunk a fekete, szürke, vagy fehér színű márvány mintázatú szőnyegeinkről.Nem csoda tehát, hogy egyik legszívesebben választott kellék lett ebben a szezonban.

Márvány mintás szőnyeg – mivel kombinálható?

A szürke, fehér és fekete színű márvány mintázatú szőnyegek a legnépszerűbb modellek ajánlatunkban és bármilyen stílusban berendezett lakásban (legyen szó klasszikus, modern, vagy art deco stílusról) ideálisan illeszkednek. Érdemes azonban alyan árnyalatot választani, amely összhangban van a többi lakberendezési kellékkel, pl. a függönyökkel, vagy a bútorok árnyalatával. A fehér, szürke, vagy fekete márvány színű szőnyeg tökéletesen illeszkedik gyakorlatilag minden típusú helyiségben – a hálószobában, dolgozószobábna, nappaliban, vagy az előszobában is. Előfordul, hogy a vásárlók a fürdőszobájukban is használnak kisebb méretű márvány ihlette szőnyegeket. A márvány mintás szőnyeg idei lakberendezési szenzáció. Az egyre növekvő népszerűségük alapján úgy tűnik, hogy a márvány mintázatú termékeink a következő években sem mennek ki a divatból. Számos lakberendezési tippet a „márvány szőnyeg” felhasználásával különböző blogokban és lakberendezési magazinokban találunk. Kétségtelen, hogy a márvány mintás szőnyeg stílusos és elegáns kiegészítő lakberendezési elem lehet, amely csodálatos dizájnja egyedivé varázsolja otthonát.

Márvány mintás szőnyeg

Follow us on Facebook