Gyapjú szőnyeg Superior LATICA sötétkék

Új termék

DYWILAN

▪ vastagság: kb. 8 mm

▪ súly: 3,70 kg/m2

fonal típus: 100% Új-Zéland gyapjú
▪ sűrűség: 890.400 pkt/m2

termelési ország: Lengyelország

Bővebb leírás

  szállítási költség: Ft1,292
  48 órán belül feladjuk a csomagot
  Nemzetközi fuvarozás
  30 nap az áru visszatérítésére
  2 év garancia
  Utánvétes fizetés lehetséges (ebben az esetben az átvételkor kell fizetni a futárnak, kényelmes, gyors!)

Ft40,845 Adóval


Adatlap

AnyagGyapjú
AlakNégyszögletes
MintaKülönböző minták

Egyéb infó

SUPERIOR gyapjú szőnyegek – klasszikus luxus a legjobb értelemben


A vintage és a retró stílus régóta ejti rabul a vásárlók szívét világszerte. A klasszikus, időtlen minták és az elegáns színek szépen hangsúlyozzák az otthona egyedülállóságát.
A SUPERIOR szőnyegkollekció főhajtás a klasszikus minták előtt. A gyönyörű rozetták tökéletesen illenek a fabútorzathoz és klasszikus stílusú hangulatot teremtenek minden lakásban. A nappalija vagy a hálószobája igazi királyi hellyé válik ezek a szép szőnyegek segítségével.
SUPERIOR szőnyegkollekció 100%-ban gyapjúból készült. Természetes tulajdonságain kívül a gyapjú rendkívül tartós anyag, ami azt jelenti, hogy a szőnyeg hosszú éveken át megtartja gyönyörű kinézetét. Kétségtelen, hogy a magasabb ár jobb minőséget jelent a szintetikus szőnyegekhez képest. A gyapjú szőnyeg olyan termék, amely Önnek hosszú éveken át örömet okoznak.
A gyapjú tűzálló anyag. Egy izzó széndarabka csupán elolvasztja a szálakat, miközben egy szintetikus szőnyeg akár lángba is borulhatna, a legrosszabb esetben pedig – tüzet okozhatna a házban.

SUPERIOR szőnyeg főjellemzői:

- 100%-ban természetes gyapjúból készült, így biztonságos a környezet számára;
- Elegáns, gyönyörű színek és vintage stílusú minta ötvözete elegánssá és luxusossá tesz bármilyen belső teret;
- Oeko-Tex standard tanusítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a termék teljesen biztonságos az emberek és a környezet számára;
- A legmagasabb minőség, a magas strapabíróság és a rugalmasság ötvözetének köszönhetően a termék hosszú éveken át gyönyörű dekorációként szolgál majd az Önök otthonában;
- Gyapjúból készült szőnyeg az elején nagyon enyhén porzik – ez az anyag természetes tulajdonsága és garantáljuk, hogy a termék allergiában szenvedők számára is teljesen biztonságos.

Ennek a természetes terméknek azonban egyetlen hátránya van – gyorsan felszívja a folyékony szennyeződéseket. Ezért a SUPERIOR szőnyeg használatát a konyhában nem ajánljuk, annak ellenére, hogy minden bizonnyal nagyon jól mutatna ott.
Egy azonban biztos, a gyapjú szőnyegek a legjobb választás azoknak, akik szeretik, ha a lakásuk meleg, komfortos és elegáns.


Ön is imádja a vintage stílust? Ha igen, akkor miden bizonnyal a SUPERIOR szőnyegeket is megszereti  !

 

 

Kellékek

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Follow us on Facebook