Headliner szőnyegpadló szín 825

Új termék

Szőnyeggyár 'BALTA DOMO MODULYSS'

- kiváló minőség

- funkcionalítás

- karbantartás egyszerűsége

- modern dízájn és színpaletta

- versenyképes árak

RENDELÉSRE ELÉRHETŐ ÁRU!
- Várakozási idő 5-30 napok; részleteket e-mailben

Bővebb leírás

  szállítási költség: Ft1,292
  48 órán belül feladjuk a csomagot
  Nemzetközi fuvarozás
  30 nap az áru visszatérítésére
  2 év garancia
  Utánvétes fizetés lehetséges (ebben az esetben az átvételkor kell fizetni a futárnak, kényelmes, gyors!)

Ft7,875 Adóval


Adatlap

AnyagPolipropilén
AlakNégyzetes
MintaKülönböző minták

Egyéb infó

A RENDELÉS FELDOLGOZÁSA:

RENDELÉSRE ELÉRHETŐ ÁRÚ!
- Várakozási idő 5-30 nap; részletek e-mailben



minimális rendelés: 1 doboz (5 m2); a termék csak egész doboz mennyiségben rendelhető.

a megrendelés teljesítésének feltétele a tranzakció 10% - ának befizetése bankszámlánkra - a fennmaradó összeg közvetlenül a kiszállítás előtt fizethető, amikor a megrendelt termék eljut a raktárunkba a gyárból.

 

KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK:

▪ a terméket behozzák és speciális vevői megrendelésre szállítják ki. Az ilyen jellegű megrendelés leadásával Ügyfél tudomásul veszi, hogy az árút különleges és egyedi megrendelésre importálta. Ennek a terméknek különleges tulajdonságai vannak, ezért a megrendeléstől való elállása nem lehetséges és a megkapott termék nem téríthető vissza. Ez azonban nem érinti a vásárolt árúk minőségére vonatkozó jótállási rendelkezéseket.

TECHNIKAI ADATOK
============

fonalfajta: 100% PP Stainsafe (Polipropilén)

gyapjú súly: kb. 360 g/m2

teljes súly: kb. 3725 g/m2

hordozó réteg: bitumenes hátoldal

összvastagság: kb. 5,7 mm

antisztatikus tulajdonságok: < 2,0kV

tűzállóság: Cfl-s1

lapok méretei: 50cm x 50 cm

darabszám a csomagolásban: 20 (5 m2)

▪ Rendeltetés

A szőnyeglapok nem más, mint a padlószőnyeg lapok formájában. Ahhoz, hogy ezt elérjük, speciális, merev bitumenes réteget vagy nagyon erősített és préselt műszálakat használtunk fel. A szőnyeglapok szélesebb elrendezési és összeállítási lehetőségeket kínálnak, mint a tekercses padlószőnyegek. Tökéletesen passzolnak a nagy forgalmú helységekhez, mint pl. irodák, üzletek, konferenciatermek, közlekedésre szolgáló területek, és minden helységhez, ahol nagyon magas kopásállóságra és harmóniára van szükség.

A lapok alkalmazásának előnyei

A szőnyeglapok egyesítik magukban a könnyű lerakhatóságot és eltávolíthatóságot. Az általában 50 x 50 cm méretű lapokat csúszásgátló folyadékkal rögzítjük, nem pedig ragasztóval, mint a tekercses padlószőnyegek esetében. Ez lehetővé teszi a sérült, szennyezet vagy kopott szőnyeg lapok gyors cseréjét. Így tehát nem kell az egész padlószőnyeget cserélni, elég ha csak a cserélni kívánt lapokat szedjük fel. Ne felejtsünk több mennyiségű szőnyeglapot rendelni arra az esetre, ha esetleg cserélni kellene valamennyi lapot. A szőnyeglap padló bármikor felszedhető és áthelyezhető, anélkül hogy tönkretegyük a padlószőnyeget. Ezen kívül a lapok szállítása emeletre vágás nélkül megoldható és sokkal egyszerűbb, mint a tekercses szőnyegek szállítása. A szőnyeglapok következő nagy előnye, hogy a szétválás esélye itt sokkal kisebb, azaz 3-10% között változik a helység méretétől és a felhasznált színek- és mintáktól függően.

 

Kellékek

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Follow us on Facebook