Szőnyeg FLUFFY 2371 kör shaggy csík - сметана / bézs

Új termék

IMPORTER (Turcja)

fonal típus: 100 % poliészter

vastagság: kb. 50 mm

súly: kb. 2,50 kg/m2 

Bővebb leírás

  szállítási költség: Ft1,292
  48 órán belül feladjuk a csomagot
  Nemzetközi fuvarozás
  30 nap az áru visszatérítésére
  2 év garancia
  Utánvétes fizetés lehetséges (ebben az esetben az átvételkor kell fizetni a futárnak, kényelmes, gyors!)

Ft15,750 Adóval


Adatlap

AnyagPoliészter
AlakKör
MintaGeometria

Egyéb infó

Puha FLUFFY szőnyeg, amely megváltoztatja az Ön lakását.

Az egyszínű shaggy szőnyegek világszerte a lakberendezők leggyakoribb választása.
Az egyedi dizájnjuknak és kinézetüknek köszönhetően hangsúlyozzák a belső tereink hangulatát és ugyanakkor tökéletesen beleilleszkednek az aktuális trendekbe.
Ezek a gyönyörű szőnyegek igazi komfortossá tesznek minden enteriőrt.
Retró- és modern stílus rajongói egyaránt minden bizonnyal megszeretik majd ezt az univerzális szőnyeget.
A shaggy FLUFFY szőnyegek kollekciója tökéletesen passzolni fog a pihenőszobánkhoz vagy nappalinkhoz. A puha, finom fonal lehetővé teszi, hogy mezítláb nyugodtan járkálhassunk a szőnyegen.
Az egy szín felhasználásának köszönhetően igazi nyugalmat nyerünk belső tereinkben és könnyen kiválaszthatjuk a megfelelő modellt otthonunkba.
Nagyon sűrű fonal felhasználásának köszönhetően a FLUFFY szőnyeg gyűrődésálló – a gyakori használat vagy könnyű bútorok helyezése a szőnyegre nem folyásolja be negatívan a termék kinézetét.
A szőnyeg tökéletes padlószigetelésként is szolgálhat gyermeke szobájában – a sűrű fonal sajátos ”gátat” képez a kosz ellen és megakadályozza az apró játékok a szőnyeg belsejébe való bekerülését.
A szőnyeg tisztítása sem okoz nagyobb problémát; elég rendszeresen kiporolni és a szőnyeg mindennap lenyűgözi majd Önöket.

FLUFFY szőnyeg főjellemzői:

- Az egy szín felhasználásának köszönhetően (bézs)- a megfelelő modell kiválasztása könnyű feladat lesz Önök számára, a szőnyeg egyszínű struktúrája pedig hangsúlyozza belső tereink harmóniáját;
- poliészter gyapjúból készült, ami nagyon strapabíró és szennyezésálló anyag;
- szőr magassága kb. 5 cm, amelynek köszönhetően a szőnyeg nagyon puha és kellemes tapintású, nem gyűrődik és rendkívül kopásálló.
- A Soffi szőnyegek négyzet- és, kör formában is kaphatók. Ezenkívül a méretek óriási választéka lehetővé teszi a modellek az adott belső térbe való beillesztését;
- Nagyon könnyen tisztítható- elég mindennap kiporszívózni és a szőnyeg hosszú éveken át megtartja gyönyörű kinézetét;
- Oeko-Tex standard tanusítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a termék teljesen biztonságos a gyermekek és az allergiások számára;
- Padlófűtésnél is biztonságosan használható.

 

A FLUFFY szőnyegkollekciót igazi szépség és klasszikus stílus jellemzi, így a szőnyegünk minden bizonnyal elkápráztatja majd a kifinomult elegancia rajongóit.
A divatos színű szőnyegek királyi eleganciát hoznak minden belső térbe, hosszú és kényelmes tapintású szőre pedig igazi kényelmet nyújt egy nehéz munkanap után.
Szőnyegünk hosszú és kényelmes tapintású szőre igazi kényelmet nyújt egy nehéz munkanap után finom árnyalatok és minták pedig elkápráztatják a klasszikus elegancia rajongóit.

Kellékek

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

A termék vásárlói ezt is megvették:

Follow us on Facebook