Kategóriák

Információk

Konyhaszőnyeg - praktikus tippek

Konyhaszőnyeg - praktikus tippek

Konyhaszőnyeg – praktikus tippek

A konyha kétségtelenül különös hely minden otthonban. Ebben a helyiségben a legtöbb időt tölti a család, itt főzőcskézünk és ebédelünk. De ugyanakkor a konyha olyan hely, amely nagyon hamar elkoszolódik –hiszen megesik, hogy ételkészítés közben valami leesik a padlóra.

Ahhoz, hogy megkönnyítsük a tisztaság fenntartását a konyhában és megvédjük a csempét vagy a parkettát az elkoszolódástól, ajánlatos olyan szőnyeget alkalmazni, amely kíváló tulajdonságainak és struktúrájának köszönhetően egyben praktikus, könnyen tisztítható és gyönyörű.

Milyen szőnyeget válasszunk a konyhába?

A szőnyeg mérete, színe és mintázata egyedi kérdés.A belső tértől és a hangulatától, valamint személyi izléstől függően, egyenletes színű, mintás, kifinomult színű vagy több színű szőnyget választhatunk.

A színek és a minták teljesen megváltoztathatják az enteriőrt kinézetét és hangulatát. Ha fontos Önnek az otthoni melegség a konyhában is, válasszon bézs, barna, krém vagy écru árnyalatú szőnyeget. Ha pedig bútorai és falai kifinomult színűek, kifejezetten jó ötletnek tűnik geometrikus mintás, vagy tipikus nyomtatott konyhai mintázatú szőnyeg.

A legfontosabb azonban, hogy a megfelelő gyártási technológát válasszunk ki. Sok éves tapasztalatnak köszönhetően nyugodtan elmondhatjuk, hogy a konyhába a hurkolt és a mosható SIZAL szőnyegek a legjobb választás.

A SIZAL szőnyegekigazán egyedi termékek, amelyek lapos szövés gyártási technológiával készültek.A szőrük vágatlan fonalból készült, ami befelé kunkorodik és kis csomókat alakít a felszínen, amelynek köszönhetően a kosz vagy szennyeződés nem kerül be a szőnyeg belsejébe, a termék takarítása pedig könnyű. Nagyobb vagy vízes foltok esetén nedves ronggyal történő tisztítás ajánlatos. Ami még érdekes, hogy a SIZAL szőnyegeket kültéren is használhatjuk. Tökéletesen kiegészítik a terasz vagy az erkély berendezését, mert teljesen időjárás- és UV sugárzás állók.

Szőnyegek Sizal

Konyhai dekorációként a mosható szőnyegeket is választhajuk. Ezek a termékek nagyon jól és gyorsan tisztíthatók. Bármilyen szennyeződés esetén a szőnyget óvatosan hajtsa félbe, tegye bele a mosógépbe és legfeljebb 30°C fokon mossa.

Mosható szőnyegek

Milyen anyagu konyhaszőnyeget válasszunk?

Minden konyhába elsősorban szintetikus fonalból készült szőnyegeket ajánljuk. Ezek a termékek igazán strapabírók, kopásállók és fantasztikusan könnyen tisztíthatóak. A poliészter és a polipropilén olyan anyagok, amelyek minden konyhába ideálisak. Elég rendszeresen porszívózni, vagy nagyobb foltok esetén egy nedves ronggyal leporolni.

Egy olyan szőnyeget érdemes keresnie, amely csúszásgátló alsó résszel rendelkezik vagy esetleg megfontolni egy csusásgátló alátét vásárlását. Így otthona sokkal biztonságosabb lesz, a szőnyeg pedig nem fog csúszni a vízes vagy csúszós padlón.

Konyhaszőnyeg - könnyű tisztítás és gyönyörű kiegészítője a modern otthonnak.

 

Follow us on Facebook