Kategóriák

Információk

Műfű – egész évebenszép és zöld

Műfű – egész évebenszép és zöld

Műfű – egész évebenszép és zöld

A tavasz a legjobb idő arra, hogy egy kicsit foglalkozzunk a teraszunkkal, erkélyünkkel vagy az udvarunkkal. A növények életre kelnek, az időjárás pedig arra buzdít minket, hogy a friss levegőn   töltsük az időt. Érdemes tehát ezeken a területeken egy komfortos, szép és pihenésre való helyet megteremteni, ahol kellemesen töltjük majd az időt családunkkal vagy barátainkkal. Az ideális kellék műfű formájában tökéletesen kiegészíti külterét.

Az igazi füvet imitáló műfű szőnyegek egyre népszerűbbek. Eddig talán csak focipályákon találkozhattunk velük, manapság már gyönyörű dekorációként szolgálnak az erkélyeken, teraszokon, kertekben és az úszómedencéknél. A műfű a hagyományos pázsitól eltérően nem igényel extra ápolást.Így tehát nemcsak egyedi dekorációként szolgál, hanem sok időt is megtakaríthatunk vele.

Miből készült a műfű?

A kezdetben, a gyártási folyamat során csak gyenge minőségű nyersanyagokat használtak fel, amelyek strukúrája inkább éles tüskékre emlékeztetett. Valószínűleg ezért nem lett akkor túl népszerű a műfű, annak ellenére, hogy tényleg jó ötletnek tűnt.

Mostanában, amikor a technológia nagyon sokat fejlődöttés a technológiai lehetőségek szinte korlátozatlanak, sikerült megteremtenünk egy olyan műfüvet, amely olyan puha és kellemes tapintású, mint az igazi fű. A műfűvünk gyártásához kétféle szintetikus szálat használunk fel - a polipropilént és a poliésztert, amely ellenáll a mechanikus sérüléseknek és a gyűrődéseknek.

A nagy tartósságának köszönhetően a műfüvet kültéren használható az aktuális időjárástól függetlenül. Amennyiben a felület, amelyen elhelyezkedik a műfű egyenletes, a vízelvezető rendszer megakadályozza a pocsolyák képződését a terméken.

Hol alkalmazható a műfű?

Itt csak a képzeletünk szab határt.Alább mutatjuk, hol érdemes a műfüvet használni:

- Műfű az erkélyre és teraszra.Az ezeken a területeken alkalmazott műfűnek köszönhetően, akár egy panelházban úgy érezhetjük magunkat, mintha egy szép délutánon valamilyen gyönyörű kertben lennénk. Az igazi pázsit-hatás igazi komfortot nyújt és megkönnyíti a helyiség takarítását. Ezenkívűl műfüvünk megvédi a lábát a forró padlócsempétől a forró nyárban.A termék nem melegszik fel és nem olvad el a magas, nyári hőmérsékletek hatására.

- Műfú a focipályára.Ez kétségtelenül a műfű leggyakoribb felhasználása. A szabadtéri sportlétesítmények és a focipályák műfű nélkül olyanok, mintha nem is léteznének.A műfű felhasználása ezeken a területeken a vizuális hatás szempontjából nagyon fontos, de ugyanakkor praktikus is. A műfüvet imitáló szőnyegek tompítják az esés erejét, ami rendkívül fontos az egészségünk károsításával kapcsolatos kockázat elkerülése szempontjából.A puha struktúrának köszönhetően az izületeink is védve vannak futás közben, mert a műfű felülete minden lépéssel tompítja a talpunkat érő ütődéseket.

- Műfű a kertbe. A tökéletes megoldás olyan helyeken, ahol a természetes fű nem nő az elvárásainknak megfelelően, vagy egyszerűen nem érünk rá ápolgatni őt.

- A műfű nem igényel speciális tisztítást, trágyázást vagy metszést. A már egyszer elhelyezett műfű hosszú éveken át örömöt hoz a felhasználóknak.

- Műfű a játszótérre. A következő hely, ahol a műfüvel találkozhatunk a játszótér. Az alkalmazása nagyon fontos biztonsági szempontból. Hiszen a termék tompítja az esetleges esések erejét és védi a gyerköcöket a sérülésektől.

Műfű - miért válasszam?

A műfű alkalmazása nagyon kényelmes megoldás, amellyel sok időd megtakaríthatunk. Alább mutatjuk a műfű legnagyobb előnyeit:

- Nincs szükség a termék rendszeres tisztítására, trágyázására, metszésére vagy öntözésére. A már egyszer elhelyezett műfű hosszú éveken át örömöt hoz a családnak.

- A fenntartási költségek is sokkal alacsonyabbak mint egy hamgyományos pázsit esetében. A termék megvásárlása egyszeri költséget jelent.

- Házikedvenc tulájdonosai és boldogulnak majd a műfüvünkkel, érdemes azonban gyakran tisztítani a terméket, főleg, ha a házi kedvenceink gyakran játszanak rajta.

- A termék telesen időjárásálló. Az eső, a hó vagy a nap nem jelent veszély számára. A gyártási folyamat során olyan anyagot használunk fel, amely jellemzően nem tartja meg a vizet és megakadályozza a pocsolyát képződését.

- Komfort és biztonság. A gyártási folyamatban felhasznált magas minőségű anyagoknak köszönhetően a műfüvünk rendkívül kellemes tapintású és komfortos. A puha szálak tökéletesen tompítják az esés erejét, ami rendkívül fontos az egészségünk károsításával kapcsolatos kockázat elkerülése szempontjából.

- A fűnek nem kell zöldnek lenni! Ajánlatunkban zöld- és különbőző színű műfüvet találnak. Így tehát a hagyományos szőnyeg helyett az erkélyen vagy a teraszon egyedi színű műfüvünk lehet.

- Ami még nagyon fontos, a szintetikus termékünk nem okoz allergiát. Így tehát ideális pázsitot teremtheünk azoknak, akik pollenallergiában szenvednek.

Látjuk tehát, hogy a műfű nagyon univerzális termék. A felhasználási lehetőségei korlátozatlanok. A magas minőségú anyagok meleget, komfortot és gyönyörű kinézetet garantálnak mindenhol, ahol használjuk a terméket.

Változtassa meg teraszát, erkélyét vagy kertjét egyetlen kellék segítségével – műfűvel!

Műfű

Follow us on Facebook