Kategóriák

Információk

Csúszásgátló szőnyegek – szép és biztonságos lakberendezési kellékek minden belső térbe

Csúszásgátló szőnyegek – szép és biztonságos lakberendezési kellékek minden belső térbe

Esztétikai szempontok nagyon fontosak egy lakás vagy otthon berendezésénél. A legfontosabb kérdés azonban a felhasználók biztonsága. Ahhoz, hogy teljesen biztonságos, de ugyanakkor stílusos teret teremtsünk otthonunkban, érdemes csúszásgátló szőnyeget választani.

Milyen enteriőrben illeszkedik a legjobban a csúszásgátló szőnyeg?

Ebben a kérdésben csak a képzeletünk szab határt. A minták, színek, és a textúrák sokasága lehetővé teszi, hogy csúszásgátló szőnyegeink minden belső térben tökéletesen beválik. Alább mutatunk pár hasznos tippet, ami segít kiválasztani az igényeinek legjobban megfelelő megoldást.

A fürdőszobai csúszásgátló szőnyegegyik legnépszerűbb megoldás a felhasználók körében.A vízes padló fürdés után reális veszélyt jelenthet. Balesetek elkerülése érdekében tehát helyezzük el a csúszásgátló szőnyegünket a tusoló vagy a fürdőkád közvetlen közelében. A szőnyeg gumirozott alsórésze megakadályozza a termék mozgását a vízes és csúszós padlón és csökkenti az elesés kockázatát. Emellet a csúszásgátló szőnyeg szépen kiegészíti és melegíti a fürdőszobáját.

Csúszásgátló fürdőszobai szőnyegek

Egy csúszásgátló szőnyeg gyerek vagy tinédzser szobában kíváló megoldás arra, hogy a kényelmet összekombináljuk a biztonsággal és a szép kinézettel.A minták, színek sokaságának köszönhetően mindenki ideális terméket választ magának és a gyermekének. A funkciónalítás érdekében azt javasoljuk, hogy inkább rövid, vagy rövidebb szőrű szőnyeget válasszanak. Így a szőnyegen történő játék kellemes lesz, a játékok kis részei nem fognak blegabalyodni a szőnyeg puha belsejébe, a gyerkőc pedig stabilan tud ülni rajta. A csuszásgátló rétegnek köszönhetően a termék mindig a helyén marad és nem fog csúszkálni a padlón akkor sem, ha gyermekünknek futkározhatnéka támad.

Csúszásgátló szőnyegek a gyermekek számára – BAMBINO kollekció

A Bambino kollekcióhoz nem szabványos alakú szőnyegek tartoznak. Ezek a temékek rendkívül jól beválnak, ha az ágynál, a játékkuckóban, vagy akár az íróasztalnál is helyzzük el. A termékek éredekes alakja minden bizonnyal arra buzdítja majd a gyermekét, hogy fedezze fel az őt körülvevő világot. A kényelmes textúra pedig minden igényt kielégít majd.

Csúszásgátló szőnyegek a gyermekek számára – SHAPE kollekció

A csúszásgátló konyhai szőnyeg egyik leggyakrabban választott megoldás. A konyha a ház szíve. Talán itt tartózkodunk a leggyakrabban. Ezért a kényelem és a biztonság egyik legfontosabb szempont a helyiség tervezésénél. A csuszásgátló alátétnek köszönhetően a termék mindig a helyén marad és nem fog csúszkálni akkor sem ha mindennap használjuk, vagy esetleg vízes a padló. A csúszásgátló konyhai szőnyegek többségének egyik nagy előnye, hogy mosógépben moshatóak.

Csúszásgátló szőnyegek a konyhába – ANDRE kollekció

A csúszásgátló szőnyeg a nappaliban szintén egy tökéletes megoldás.A nappaliban az egész család együtt van, itt pihenünk, beszélgetünk. Ezért olyan fontos a megfelelő szőnyeget választani, hogy a kényelme és stílusa kiegészítse a jó hangulatot. A szőnyeg legyen meleg, komfortos és biztonságos is.A megfelelő szín és minta válsztása nagyon egyéni.

A klasszikus jellegű enteriőröket az egyenletes színű szőnyegek egészítik ki a legjobban:

Egy színű csúszásgátló szőnyegek – RUMBA kollekció

Minden modern stílusú belső térben a divatos, mintákban gazdag szőnyegek válnak be a legjobban:

Modern csúszásgátló szőnyegek – ANDRE kollekció

Csúszásgátló szőnyeg a hálószobában hihetetlen komfortos és biztonságos megoldás. A hosszabb szőrű, shaggy vagy házinyúlprém imitáló szőnyegek olyan lakberendezési kellékek, amelyek puhaságukkal mindenkit meglepnek. A gyönyörű, modern kinézetük megismélhetetlen karaktert ad minden helyiségnek. A csúszásgátló alátétnek köszönhetően a szőnyeg még a csúszós laminált padlón sem fog mozogni, ami jelentősen emeli a használati biztonságot.

Csúszásgátló szőnyegek – LAPIN kollekció

Csúszásgátló szőnyegek – POSH] kollekció

Csúszásgátló szőnyegek – TEDDY kollekció

Klasszikus, modern, egyenletes színű, vagy mintákban gazdag? Mi törődünk a biztonsággal.Ön pedig válassza a tökéletes modellt.

Follow us on Facebook