Szőnyeg FUN Game gyerekeknek, játék, láma krém

Új termék

vastagságszőnyeg: kb. 8 mm

össztömeg: kb. 1,8 kg/m2

fonal típus: 100% Polipropilén Soft Friese

sűrűség: 160.000 pkt/m2

termelési ország: Törökország

Bővebb leírás

  szállítási költség: Ft1,292
  48 órán belül feladjuk a csomagot
  Nemzetközi fuvarozás
  30 nap az áru visszatérítésére
  2 év garancia
  Utánvétes fizetés lehetséges (ebben az esetben az átvételkor kell fizetni a futárnak, kényelmes, gyors!)

Ft10,395 Adóval


Adatlap

AnyagPolipropilén
AlakNégyszögletes
MintaKülönböző minták

Egyéb infó

Teremts komfortos és biztonságos játékteret a gyermekednek a FUN szőnyegekkel.


Kétségtelen, hogy a kisgyerekek mindenhol egyszerre szeretnének lenni. És amikor elkezdenek négykézláb mászkálni, fontos, hogy biztonságot biztosítsuk nekik.
Ezért olyan fontos, hogy biztonságos, puha felületen mászkáljon a gyerkőc. A szőnyeg nemcsak egy szép dísz, amely barátságosabbá teszi a gyerekszobát, de mindenekelőtt a puha szálaknak köszönhetően biztonságosabbá teszik a szobát.
A FUN szőnyegek lehetővé teszi a biztonságos és kényelmes játéktér megteremtését. A gyártási folyamatban felhasznált rendkívül puha Soft Friese polipropilén fonal hatékonyan védi a szobát a padló hidegétől. A FUN gyerekszőnyeg kollekciót a gyermek biztonságát figyelembe véve készítettük el - a termék tökéletes az allergiában szenvedő gyermekek számára.
A FUN szőnyeg kollekciót egyéni, nem konvencionális dizájn jellemzi, amely arra buzdítja a legkisebbeket,hogy játsszanak és aktívak legyenek. A színek sokasága és a szép minták pedig minden bizonnyal elnyeri a gyerkőceink szívét.

A FUN kollekció főjellemzői:


- A gyönyörű mintázat és az élénk színek ötvözete hangsúlyozza a gyerekszoba hangulatát és fejlesztik a gyermek képzelő erejét.
- A gyártási folyamatban felhasznált Soft Friese polipropilén fonal igen puha és strapabíró anyag. Ezenkívül teljesen biztonságos az allergiások számára 80 x 150 cm - 280 x 370 cm méretben kaphatóak, így minden belső térbe tökéletesen illeszkednek.
- A szőnyeg kollekció Oeko-Tex standard tanusítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a termékek biztonságosak az emberek és a környezet számára. Ezenkívül padlófűtésnél is biztonságosan használhatók.
A FUN szőnyegek tökéletesen ötvözik az eleganciát és a komfortot, így a gyermeke szobája  teljesen más, mesebeli hangulatot kap és mindenekelőtt biztonságos helységgé válik majd. A  laminált padlón való elcsúszás vagy a padló hidege többé már nem jelent gondod a gyermeke számára!


FUN szőnyeg – puha, meleg és biztonságos. Tökéletes választás a gyermeke szobájába!

Kellékek

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Follow us on Facebook