BERBER szőnyeg MR1801 Beni Mrirt kézzel szőtt Marokkóból, Boho - bézs / szürke

Új termék

vastagságszőnyeg gyapjú: kb. 30 - 35 mm

össztömeg: kb. 2,80 kg/m2

fonal típus: 100% gyapjú

Bővebb leírás

  szállítási költség: Ft1,292
  48 órán belül feladjuk a csomagot
  Nemzetközi fuvarozás
  30 nap az áru visszatérítésére
  2 év garancia
  Utánvétes fizetés lehetséges (ebben az esetben az átvételkor kell fizetni a futárnak, kényelmes, gyors!)

Ft549,045 Adóval


Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adatlap

AnyagGyapjú
AlakNégyszögletes
MintaGeometria

Egyéb infó

Egyedik és egyedülállóak – fedezze fel a marokkói kézzel szőtt szőnyegeket

A marokkói szőnyegkészítés története több ezer éves múltra tekint vissza. A helyiek számára a szőnyeg nemcsak díszítőelem volt, hanem mindenekelőtt a kultúra eleme. Ma megközelítőleg 45 különböző berber törzs él Marokkóban, mindegyiknek megvan a maga egyedi szövési technikája, színpalettája és mintája.

A kézzel készített marokkói szőnyegek egyedülálló, egyedi dizájnelemek, a berber kultúra ismeretének forrásai és műalkotások. A teljes gyártási folyamat kézzel történik, csomóról csomóra álló szövőszéken szövik. A szövési módszerek nemzedékről nemzedékre szállnak át a törzsön belül, így minden marokkói törzsnek más-más módszere, mintája és színpreferenciája lesz. Az évek során átörökített hagyomány iránti tiszteletből a gyűjtemények neve egyben az azokat létrehozó marokkói népcsoportok neve is. A szőnyegek fő anyaga a gyapjú, amely a szőnyegeket széppé, rendkívül tartóssá és kényelmessé teszi.

Az exkluzív marokkói szőnyegek nemcsak a művészet szerelmeseinek, hanem az utazóknak és az egyedi tárgyak rajongóinak is ideális termékek. A kézi gyártási folyamat garantálja, hogy sehol a világon nem talál még egy ugyanolyan szőnyeget.

A marokkói BENI MRIRT föld színei ihlette szőnyegek. A természetes színekkel kombinált etnikai dekorációk tökéletesen kiemelik minden szoba karakterét. Ennek a szőnyegsorozatnak az egyediségét hangsúlyozza az anyag előállítási módja.
A gyapjú, amelyből a BENI MRIRT szőnyegek készülnek, az Atlasz-hegység legmagasabb pontjain legelő birkákból származik. A szőnyegkészítés utolsó szakasza a mosás és a kefélés. A BENI MRIRT akár 5-ször is átfésülik, ami biztosítja a világpiacon elérhető legszebb szőnyeghalmazt.

A marokkói szőnyegek jellemzői:

  • Minden szőnyeg marokkói takácsok kézzel készült, csak egy példányban. Ennek köszönhetően ez a termék egyedülálló kiegészítője a belső térnek, amely igazi műalkotássá válik;
  • 100% gyapjúból készült. Ez egy természetes anyag, amelynek tartóssága és szilárdsága hosszú évekig garantálja, hogy elégedett lesz a vásárlással;
  • A gyapjúból készült szőnyeg eleinte kissé poros lehet – ez ennek az anyagnak a természetes tulajdonsága. Garantáljuk azonban, hogy ez semmilyen módon nem megterhelő vagy káros.

Vezesse be otthonába a marokkói kultúra egy elemét egyedülálló és egyedi, kézzel szőtt, egyenesen Marokkóból származó szőnyegekkel!

 

Kellékek

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Follow us on Facebook