Szőnyeg FUN Napkin szalvéta kör - krém

Új termék

grosime covor: aproximativ 8 mm

greutate totala: aproximativ 1,8 kg/m2

Material: 100% Polipropilén Soft Friese

densitate: 160.000 pkt/m2

Origine: Törökország

Bővebb leírás

  szállítási költség: Ft1,292
  48 órán belül feladjuk a csomagot
  Nemzetközi fuvarozás
  30 nap az áru visszatérítésére
  2 év garancia
  Utánvétes fizetés lehetséges (ebben az esetben az átvételkor kell fizetni a futárnak, kényelmes, gyors!)

Ft7,476 Adóval

Ft9,345 Adóval

A legalacsonyabb ár 30 nappal a leértékelés előtt: Ft9,345 Adóval


Adatlap

AnyagPolipropilén
AlakKör
MintaKülönböző minták

Egyéb infó

Változtassa meg nappaliját a FUN szőnyegekkel.


Tudjuk mennyire nehéz a megfelelő szőnyeg választása. A feladat azonban nem lehetetlen, amit most bebizonyítunk. Megmutatjuk Önöknek a fantasztikus, modern FUN szőnyeget, amely a vásárlóink legkényesebb igényeit is kielégíti és sikeresen alkalmazható bármilyen stílusú nappaliban, hálószobában, előszobában vagy gardróbban.
A FUN kollekcióból származó „szalvéta” kör szőnyegek ideális választást jelentenek szinte minden belső térben. A finom mintázat tökéletesen beilleszkedik klasszikus- és modernebb belső terekbe egyaránt.  
Nagyon sűrű fonal felhasználásának köszönhetően a FUN szőnyeg gyűrődésálló – a gyakori használat vagy könnyű bútorok helyezése a szőnyegre nem folyásolja be negatívan a termék kinézetét. A szőnyeg tökéletes padlószigetelésként is szolgálhat gyermeke szobájában – a sűrű fonal sajátos ”gátat” képez a kosz ellen és megakadályozza az apró játékok a szőnyeg belsejébe való bekerülését. A szőnyeg tisztítása sem okoz nagyobb problémát; elég rendszeresen kiporolni és a szőnyeg mindennap lenyűgözi majd Önöket.

FUN szőnyeg főjellemzői:

- A gyönyörű színek és a hímzett szalvétára emlékeztető minta könnyűséget ad a belső térnek.
- A gyártási folyamatban felhasznált Polipropilén Soft Friese igazán puha és egyben strapabíró anyag. Ezenfelül teljesen biztonságos az allergiások és a gyermekek számára.
- A kollekció kör formában elérhető 100 cm  - 200 cm méretben, amelynek köszönhetően a szőnyegek könnyen beilleszthetőek bármilyen helyiségbe.   
- Oeko-Tex standard tanusítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a termék környezet barát és teljesen biztonságos az emberek számára.
- A termék a padlófűtésnél is teljesen biztonságosan használható.

A FUN szőnyeg kollekció minden bizonnyal lenyűgöz mindenkit, aki szereti a szép dekorációkat. A mindig aktuális mintázat szépen hangsúlyoz miden klasszikus, vagy modern enteriőr hangulatát.


Győződjön meg arról, hogy mennyire változik majd a FUN szőnyegtől az otthona!

 

Kellékek

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

A termék vásárlói ezt is megvették:

Follow us on Facebook