CASABLANCA WASHABLE 71511070 szőnyeg szürke - mosható, melanzs, hurkos

Új termék

vastagságszőnyeg: kb. 10 mm

össztömeg: kb. 1,90 kg/m2

fonal típus: 100% polipropilén

a szőnyeg géppel mosható

termelési ország : BELGIUM

Bővebb leírás

  szállítási költség: Ft1,292
  48 órán belül feladjuk a csomagot
  Nemzetközi fuvarozás
  30 nap az áru visszatérítésére
  2 év garancia
  Utánvétes fizetés lehetséges (ebben az esetben az átvételkor kell fizetni a futárnak, kényelmes, gyors!)

Ft21,945 Adóval


Adatlap

AnyagPoliészter
AlakNégyszögletes
MintaMintázat nélkül

Egyéb infó

CASABLANCA mosható szőnyeg – gyönyörű és praktikus megoldás az Ön otthona számára

A minta nélküli szőnyegek továbbra is uralják a lakberendezési trendeket. Időtlenek, univerzálisak és szó szerint bármilyen térhez, stílushoz és felhasználói preferenciához igazíthatók. Nem csoda, hogy a CASABLANCA szőnyegkollekció több ezer felhasználó szívét belopta.
 
A CASABLANCA WASHABLE szőnyegkollekció olyan egyedi termékek sorozata, amelyeket nem csak a jó stílus, hanem a praktikus megoldások szerelmesei is imádni fognak. Az új CASABLANCA szőnyegsorozat legnagyobb előnye, hogy mosógépben mosható, köszönhetően annak, hogy speciális filc alátéttel rendelkezik. A szőnyeg hurkos felületét is nagyon könnyű tisztán tartani. Ezenkívül a kiváló minőségű szálak gyönyörű színekkel kombinálva teljesen új karaktert adnak minden belső térnek. Ezeknek a szőnyegeknek a porszívózása sokkal gyorsabb, mint más termékek esetében, a nagyobb szennyeződéseket pedig könnyen eltávolíthatja egy nedves ruhával.

A CASABLANCA WASHABLE szőnyegek nagyszerű megoldást jelentenek az állattartók számára. A szőnyeg hurkos felülete nagyon könnyen tisztítható. A legfiatalabb felhasználók is imádni fogják ezt a szőnyegsorozatot – még a legkisebb játékok sem vesznek el a szőnyeg belsejében, a szennyeződéseket pedig könnyű eltávolítani. A CASABLANCA kollekció szőnyegei tökéletesek minden otthonba, és teljes mértékben alkalmazkodnak a háztartás tagjainak igényeihez. Gyönyörű kialakításuk eleganciát, melegséget és egyedi varázst kölcsönöz a belső térnek.

A CASABLANCA WASHABLE szőnyegkollekció fő jellemzői:

- Gyönyörű, természetes színek tökéletesen illeszkednek minden stílushoz, akár a nappaliban, akár a hálószobában, a konyhában, az előszobában, az irodában, vagy a gyerekszobában;
- 100%-ban polipropilénből készült, amely egy nagyon tartós és gyűrődésálló anyag;
- Gépben mosható. Ne feledje, hogy a mosási hőmérséklet nem haladhatja meg a 40 °C-ot;
- A termék Öko-Tex minősítéssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a szőnyeg teljesen biztonságos az allergiások és a gyermekek számára, és nem károsítja a környezetet;
- Padlófűtésnél is használható.

Nézze meg Ön is, és meg fogja érteni, miért szeretik felhasználók ezrei a CASABLANCA szőnyegkollekciót!


Kellékek

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Follow us on Facebook