Szőnyeg JERSEY 19234 krém - Rombuszok, szerkezeti, hurkos BOHO

Új termék

összvastagság: kb. 6-7 mm

össztömeg: kb. 1,50 kg/m2

fonal típus: 100% polipropilén

Bővebb leírás

  szállítási költség: Ft1,292
  48 órán belül feladjuk a csomagot
  Nemzetközi fuvarozás
  30 nap az áru visszatérítésére
  2 év garancia
  Utánvétes fizetés lehetséges (ebben az esetben az átvételkor kell fizetni a futárnak, kényelmes, gyors!)

Ft7,245 Adóval


Adatlap

AnyagPolipropilén
AlakNégyszögletes
MintaMintázat nélkül

Egyéb infó

JERSEY lapos szövésű szőnyegek

A lapos szövésű, hurkolt JERSEY szőnyegkollekció ideális ajánlat azoknak, akik tartós és elegáns megoldásokat keresnek az enteriőrök diszítéséhez, bel- és kültéren egyaránt. A JERSEY szőnyegek magas minőségű polipropilénből készültek, melynek köszönhetően igazán tartósak, kopás- és időjárásállóak (UV sugárzásállóak).

A JERSEY strukturált szőnyegeket elegáns és kifinomult színek jellemzik, főleg bézs és szürke szín. Az univerzális színpalettának köszönhetően a JERSEY szőnyegkollekció szinte minden helyen   gyönyörűen fog kinézni. A nappali, a hálószoba, az étkező vagy akár a terasz és az erkély igen szépséges hellyé válik majd.
A kifinomult, geometrikus dizájn újjávarázsolja a modern és minimalista stílusú enteriőröket és igen eredetivé váltja azokat. Az egyes mintákat hurkolt, két magasságú szövés hangsúlyozza, így a szőnyegeink tökéletesen megfelelnek a divatos, strukturált szőnyeg-trendbnek.

A JERSEY szőnyegkollekció fő jellemzői:

- tartós, de puha tapintású polipropilén fonalból készült;
- beltéren és kültéren egyaránt használható;
- lapos szerkezetüknek köszönhetően nagyon könnyen tisztítható;
- Oeko-Tex standard tanusítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a termékek teljesen biztonságosak a felhasználók és a környezet számára;
- padlófűtésnél is teljesen biztonságosan használható.


A JERSEY szőnyegkollekció tökéletes választást jelent azoknak, akik szeretik a tartósságot, az eleganciát és a praktikusságot. A JERSEY kollekcióból származó szőnyegek tökéletesen illenek minden modern enteriőrben, a teraszon és a kertben egyaránt, mert stílusosabbá és karakteresebbé varázsolják azokat. Mivel a JERSEY szőnyegek időjárásállóak és magas minőségű fonalból készültek, sok éven keresztül megtartják szép kinézetüket.

 

Kellékek

20 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

A termék vásárlói ezt is megvették:

Follow us on Facebook