Gyapjú szőnyeg VILLA 8986/69500 Egyszínű SIZAL, lapos szövésű sötét bézs

Új termék

vastagságszőnyeg gyapjú: kb. 7-8 mm

össztömeg: kb. 2,20 kg/m2

fonal típus: 100% gyapjú

Bővebb leírás

  szállítási költség: Ft1,292
  48 órán belül feladjuk a csomagot
  Nemzetközi fuvarozás
  30 nap az áru visszatérítésére
  2 év garancia
  Utánvétes fizetés lehetséges (ebben az esetben az átvételkor kell fizetni a futárnak, kényelmes, gyors!)

Ft18,795 Adóval


Adatlap

AnyagGyapjú
AlakNégyszögletes
MintaKülönböző minták

Egyéb infó

VILLA lapos szövésű gyapjú szőnyegkollekció


A VILLA szőnyeg kollekció az egyszerűség és a funkcionalitás esszenciája. A szőnyegek közül mindegyik a legmagasabb minőségű gyapjúból készült, ami garantálja a termék tartósságát és könnyű tisztítását egyaránt. A lapos szövés technikájának köszönhetően a VILLA szőnyegek ideálisan beválnak minden modern, minimalista, klasszikus, retró, vagy akár vintage stílusú belső térben.

A természetes színpalettának köszönhetően a VILLA kollekció univerzális megoldást jelent minden belső tér számára, lehetővé téve a szőnyegek könnyű összehangolását az aktuális berendezéssel..
A kifinomult színek elegánsak és visszafogottak, így finoman hangsúlyozzák az enteriőr hangulatát. A hasznosságuknak köszönhetően a szőnyegeink tökéletes megoldást jelentenek minden belső tér számára – a nappaliban, hálószobában, irodában, vagy akár az előszobában is.

VILLA szőnyegkollekció fő jellemzői:

- 100%-ban természetes gyapjúból készült;
- a lapos szövés technikájának köszönhetően a VILLA kollekcióból származó szőnyegek egy praktikus megoldás, mert így a szőnyeget nem kell naponta tisztítani;
- az Oeko-Tex standard tanusítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a termék teljesen biztonságos az emberek és a környezet számára;
- a termék a padlófűtésnél is teljesen biztonságosan használható.

A gondos előállításnak és a magas minőségű anyagok felhasználásának köszönhetően a VILLA szőnyegek nemcsak szépek, hanem könnyen tisztíthatóak is, ami tökéletes megoldást jelent azoknak számára, akik tökéletes terméket keresnek, amely ötvözi az esztétikát és a hasznosságát.

 

Kellékek

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Follow us on Facebook