NEPAL 2100 sand, bézs szőnyeg - gyapjú, kétoldalas, natúr

Új termék

vastagságszőnyeg gyapjú: kb. 18 mm

össztömeg: kb. 2,0 kg/m2

fonal típus: 100% gyapjú

Bővebb leírás

  szállítási költség: Ft1,292
  48 órán belül feladjuk a csomagot
  Nemzetközi fuvarozás
  30 nap az áru visszatérítésére
  2 év garancia
  Utánvétes fizetés lehetséges (ebben az esetben az átvételkor kell fizetni a futárnak, kényelmes, gyors!)

Ft15,750 Adóval


Adatlap

AnyagGyapjú
AlakNégyszögletes
MintaKülönböző minták

Egyéb infó

A NEPAL szőnyegkollekció a természet és a kézműves hagyományok iránti tiszteletünket fejezi ki.

Minden egyes szőnyeg, amely a NEPAL kollekcióból származik teljes mértékben kézi munkával, a legmagasabb minőségű nyersanyagokból készült különleges darab. Az új-zélandi gyapjúnak és a hagyományos szövőszéken való kézi szövés technológiájának köszönhetően a NEPAL szőnyegek igazán egyedivé válnak.

Az új-zélandi gyapjú felhasználása a NEPAL szőnyegkollekció fő előnye, amely nemcsak rendkívüli tartósságot, hanem mennyei puhaságot és a legmagasabb minőséget is garantálja Önöknek. Mindegyik terméket hagyományos kézi szövőszéken készítették, ami azt jelenti, hogy a NEPAL szőnyegeink nem tömeggyártású termékek, hanem szakképzett kézművesek által előállított egyedi darabok. Ez a kézi munkafolyamat eredeti karaktert ad a kollekciónak.

A NEPAL szőnyegek kétoldalasak, ami praktikus megoldást jelent a felhasználók számára, akik sokkal hosszabb ideig használhatják majd a kis műdarabjainkat. A rusztikus jellegének köszönhetően a szőnyegkollekciónk tökéletesen illeszkedik minden stílusú belső terekbe, és melegebbé és hangulatosabbá varázsolja azokat. A NEPAL szőnyegek ideálisan illeszkednek minden nappaliban, hálószobában vagy akár előtérben is, egyedi, elegáns és enyhén retró hangulatot kölcsönözve azoknak. Érdemes hangsúlyozni, hogy a gyártási folyamatban felhasznált gyapjú antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik, könnyen tisztítható és igazán öko választás mindazoknak   számára, akiknek nemcsak az esztétika, hanem a környezettel való törődés is fontos.

A NEPAL szőnyegkollekció fő jellemzői:

- a gyapjú természetes színpalettája – finom bézs árnyalataitól kezdve, az intenzív barnáig;
- 100%-ban természetes új-zélandi gyapjúból készül;
- Oeko-Tex standard tanusítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a termékek teljesen biztonságosak a felhasználók és a környezet számára;
- a padlófűtésnél is teljesen biztonságosan használható.


A  NEPAL szőnyegkollekció nemcsak szőnyegeket jelent, hanem nagy szenvedélyt, hagyományt és a természetes szépséggel való törődést is tükrözi, amelyet otthonunkban is megtapasztalhatunk.

 

Kellékek

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Follow us on Facebook