Kétrészes fürdőszoba készlet szőnyeg SUPREME STONES, kövek, csúszásmentes, puha - fehér

Új termék

vastagság: kb. 25 mm

össztömeg: kb. 0,95 kg

fonal típus: 100% polipropilén

Bővebb leírás

  szállítási költség: Ft1,292
  48 órán belül feladjuk a csomagot
  Nemzetközi fuvarozás
  30 nap az áru visszatérítésére
  2 év garancia
  Utánvétes fizetés lehetséges (ebben az esetben az átvételkor kell fizetni a futárnak, kényelmes, gyors!)

Ft10,395 Adóval


Adatlap

AnyagPolipropilén
AlakNégyszögletes
MintaKülönböző minták

Egyéb infó

Fürdőszobai kis szőnyegek – szép és funkcionális lakás kiegészítők

A fürdőszoba olyan helyiség, ahol különös figyelmet kell fordítani a biztonságra. A fürdés után a csempére ömlött víz valós veszélyt jelenhet. Remek megoldásnak tűnnnek ilyen esetben a fürdőszobai szőnyegek, amelyek nem csak a nedves csempéken akadályozzák meg a csúszást, hanem esztétikai funkciót is betöltenek. A fürdőszobai szőnyeg funkcionálisabbá, stílusosabbá és kellemesebbé teszi a fűrdöszobát mindennapi használat során.

A fürdőszobai szőnyegnek az esztétikai értékén kívül praktikus funkciókat is teljesítenie kell, és könnyen tisztíthatónak kell lennie. A higiénia megőrzése lehetséges a szintetikus szálaknak köszönhetően, amelyeken a helyiségben lévő nedvesség ellenére nem szaporodik el a penész vagy gombák. Ezenkívül a fürdőszobai szőnyegek mosógépben is moshatók. Ez egy olyan megoldás, amely jelentősen megkönnyíti és felgyorsítja a tisztítást. A tulajdonság, amely megkülönbözteti ezeket a szőnyegeket a többitől, a rendkívül tartós, csúszásmentes, természetes latexből készült alsó réteg. Ez az anyag még többszöri mosógépben történő mosás után is ellenáll a morzsolódásnak – ez sok éven át kifogástalan minőséget biztosít.

A 2 részes fürdőszobai készlet nagyszerű módja annak, hogy az egész helyiséget egységesen és koherens módon egészítse ki. A téglalap alakú szőnyeg tökéletes kiegészítő a mosdókagyló alá, a zuhanyzó vagy a fürdőkád mellé. A másik, speciálisan kivágott, tökéletesen kiegészíti a WC melletti helyet.

A fürdőszobai szőnyegek jellemzői:

  • A gyönyörű színek tökéletesen illeszkednek minden fürdőszoba berendezésébe;

  • polipropilén szál gyorsan szárad és nagyon tartós;
  • A szintetikus szálak biztonságosak az allergiások és a gyermekek számára. Ezenkívül megakadályozzák a nedvesség által okozott penész és gombák elszaporodását;
  • Mosógépben moshatók. Ne feledje, hogy a mosási hőmérséklet nem haladhatja meg a 30 °C-ot, és a vegyszereknek kímélőnek kell lenniük;
  • Padlófűtésnél is tökéletesen használhatóak.

Válasszon stílust és funkcionalitást fürdőszobájában a fürdőszobai szőnyegekkel.

Kellékek

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Follow us on Facebook