KÉZI KÖZÖTT gyapjúszőnyeg Vintage 10251, dísz, virágok - piros

Új termék

vastagságszőnyeg gyapjú: kb. 5 mm

össztömeg: kb. 2,20 kg/m2

fonal típus: 100% gyapjú

Bővebb leírás

  szállítási költség: Ft1,292
  48 órán belül feladjuk a csomagot
  Nemzetközi fuvarozás
  30 nap az áru visszatérítésére
  2 év garancia
  Utánvétes fizetés lehetséges (ebben az esetben az átvételkor kell fizetni a futárnak, kényelmes, gyors!)

Ft218,400 Adóval


Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adatlap

AnyagGyapjú
AlakNégyszögletes
MintaVirágok

Egyéb infó

KÉZI SZŐTT SZŐNYEGEK

Merülj el a török szőnyegek egyedi világában, amely a hagyományos kézművészet otthona. A bemutatott szőnyegek mindegyike igazán egyedi, precízen szövött, gyönyörű részletekben pompázó, megismételhetetlen remekmű. A kézzel szövött szőnyegeink a török Isparta és Ladik tartományokból származnak, amelyeknek hosszú szövés történetük van. A bemutatott szőnyegek átlagos kora 20-30 év és minden egyes termék saját történettel rendelkezik, aminek köszönhetően miden enteriőr sajátos hangulatot kap, és a jelenleg divatos vintage stílusban pompázhat. Az antik gyapjúszőnyegek egyedi lakberendezési kellékké válhatnak különböző belső terekben. Tökéletesen beválnak minden hálószobában vagy nappaliban, de egy iroda vagy előszoba stílusához is szépen illeszkedek.
Minden egyes példány, amely ebből a kollekcióból származik, 100%-ban gyapjúból készült, aminek köszönhetően a kézzel szövött szőnyegeink hihetetlen tartósak. Az ebből a természetes anyagból készült szőnyegeket évszázadok óta ismerik el, mivel igazán magas minőségű és higroszkopikus tulajdonságokkal rendelkező termékek.  

A bemutatott szőnyegek, a koruk ellenére tökéletes állapotban vannak. Ezek a szőnyegek gondosan válogatott termékek. Minden egyes szőnyeg alapos tisztításon, nyíráson és fehérítésen esett át, amelynek köszönhetően visszanyerte az eredeti csillogását és színeit Így tehát a szőnyegeink mindegyike tökéletes állapotban van. .

A kézzel szövött, antik gyapjúszőnyegek fő jellemzői:

- 100%.ba természetes gyapjúból készült szálak;
- minden egyes szőnyeg egyedi, gondosan válogatott termék, amely kizárólag egyetlen példányban érhető el;
- mindegyik szőnyegnek saját története van, melynek köszönhetően retró és vintage hangulatot kap a belsőterünk;
- a rövid szálak megkönnyítik a szőnyegek mindennapi ápolását.


Arra buzdítjuk Önöket, hogy ismerkedjenek meg az antik, kézzel szövött, gyapjúszőnyeg kollekciónkkal! A bemutatott szőnyegek közül mindegyik nemcsak egy dekoratív kellék lehet az Ön lakásában, hanem a távoli Isparta és Ladik tartomány hangulatát és kultúráját is varázsolhatja benne és ugyanakkor összhangban van az ökológiával és a fenntartható fejlődés gondolatával is.

 

Kellékek

30 hasonló termék ugyanazon kategóriában:

Follow us on Facebook